Sunday, July 12, 2020

 

BORREDÀ, REP 3 IMPORTANTS AJUTS DE LA GENERALITAT .

BORREDÀ, REP 3 AJUTS IMPORTANTS DE LA GENERALITAT.
La Generalitat ha aprovat el Pla Unic d’Obres i Serveis de Catalunya ( PUOSC) , destinat a subvencionar obres municipals, després de 6 anys de suspensió.
En aquest Pla, Borredà, va presentar 2 obres, i totes dues han obtingut importants subvencions.
La primera obra, consisteix en el Condicionament de la Plaça Major, i un tram del carrer Manresa. El que dona a la plaça. Aquesta obra, continuació de la del Carrer de la Font, puja un import de 336.490,07 euros.
La Generalitat ha aprovat un ajut de 250.000, per una banda i de 69.655, per altra. Això permetrà fer les obres de renovació de la xarxa d’aigua i la de clavegueram, i fer un nou paviment. La urgència ve donada pel fet de que les xarxes tenen prop de 60 anys i han superat de llarg el que es considera raonable.
La segona obra, consisteix en dur a terme la segona fase d’adequació dels espais a banda i banda de la capella del cementiri. L’any passat es varen enderrocar els vells nínxols, i ara toca transformar els espais alliberats en dos porxos, que permeti a la gent, protegir – se de les inclemències del temps, a més d’aprofitar per a restaurar algunes parts de la capella.
El pressupost del projecte puja 56.970,43 euros, i la subvenció concedida per la Generalitat ha estat de 50.000 euros.
Ara pertoca a l’ajuntament, programar les tramitacions , adjudicacions i execucions, dintre dels propers anys, alternant-les amb altres que puguin ser subvencionades per la Diputació de Barcelona.

Borredà, 13 de juliol de 2020.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?