Thursday, March 05, 2020

 

BORREDÀ - VOTACIÓ - ELECCIÓ PAVIMENT CARRER DE LA FONT - nota pel blog personal


BORREDÀ – VOTACIÓ  -  ELECCIÓ TIPUS PAVIMENT CARRER DE LA FONT.
L’Ajuntament ,ha decidit organitzar una consulta , oberta a tots els majors de 12 anys, per a demanar la opinió, sobre quin tipus  de paviment preferirien posar , en el Carrer de la Font.
Aquest, és el carrer més antic del poble, per on hi passa la xarxa principal de subministrament d’aigua al nucli urbà, i la pròpia claveguera del carrer. Els dos serveis, tenen una antiguitat superior als 60 anys, de manera que l’anterior equip de govern, va considerar indispensable i urgent ,procedir a la seva complerta renovació.
L’actual paviment, és de pedra del país, posada fa uns 45 anys en el tram més antic, i uns 40 a la resta del tram. L’actual normativa vigent, en qüestió de paviments, obliga a posar uns tipus de paviments, aptes per a les persones amb problemes de mobilitat, la qual cosa limita determinats tipus de materials.
L’Ajuntament, informa que els diferents models de paviment, estan exposats en el vestíbul del Centre Cívic  , des del dia 4 fins el 14 d’aquest mes de març, des de les 18 a les 20 hores.  Allà mateix és on hi ha les paperetes per a votar.
Pel dia 15 de març, a les 17 hores, en el mateix lloc, està prevista una Assemblea – col·loqui,  per fer el recompte i veure la opinió dels veïns interessats.
La finalitat de l’assemblea i la votació és per poder fonamentar la decisió final, que es votarà en el ple ordinari del mes de març ( dilluns dia 16, a les 19 hores).
Puix que ens demanen la opinió, animo a expressar-la, anant a mirar les opcions i votar per la que creguem millor.
Borredà, 5 de març de 2020.
Nota :  Durant la setmana també es podran fer totes les esmenes o comentaris al correu electrònic : borreda@diba.cat, o escrit que es pot dipositar a la bústia negra de l’entrada de l’ajuntament o portar-lo en horari d’oficina.
-          Només es podrà votar una vegada.







<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?