Friday, January 17, 2020

 

PRIMER PERMÍS PENITENCIARI PER A JORDI CUIXART I JORDI SÁNCHEZ - nota per al blog personal



PRIMER PERMÍS PENITENCIARI PER A JORDI CUIXART I JORDI SÁNCHEZ.

Avui, divendres dia 17 de gener, Jordi Cuixart, passarà 48 hores, a casa seva. He de dir que me n’alegro sincerament. També Jordi Sánchez, està previst surti, de forma immediata, per a gaudir del seu primer permís penitenciari.
Tenen els permisos, en compliment del règim jurídic i penitenciari, i no per cap concessió especial. Ho trobo totalment encertat, perquè el compliment de la llei, en un estat de dret, és fonamental. I la seva llarga estada en un centre penitenciari, bé mereix unes hores d’una certa normalitat, envoltat de les persones amigues i estimades.
Després, vindran altres permisos, i treball de voluntariat, per a ells, i per la resta de persones , fins aconseguir retornar a casa.
Poc a poc, s’ha d’intentar retrobar la normalitat. Tot el procés, ha afectat la vida personal i política, de tots els catalans. No és fàcil esborrar fets passats, situacions presents, i canvis en el futur que havíem previst, però si volem recuperar la normalitat, ens pertoca a tots, fer grans esforços de comprensió i normalització.
Veure concedits els primers permisos penitenciaris, va en la bona direcció. Ajuda a girar pàgina a fets de l’immediat passat, confiant en un futur, encarrilat de manera ferma i convincent. Em consta aquesta voluntat per una de les parts. Mirem que la sintonia estigui en les dues parts.
Berguedà, 17 de gener de 2020.







<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?