Friday, January 25, 2019

 

BORREDÀ, ACONSEGUEIX 35.000 EUR PER CAMÍ COLL DEL BAS


BORREDÀ, ACONSEGUEIX 35.000 EUROS PEL CAMÍ DEL COLL DEL BAS.

En reunió, tinguda ahir dijous a la tarda, amb el president del Consell Comarcal, el gerent i dos tècnics, se’ns va informar de la concessió d’un ajut de 35.000 euros, destinat al Condicionament del Camí Municipal del Coll del Bas.
Aquest camí municipal, uneix el nucli urbà de Borredà, amb el nucli urbà d’El Coll del Bas. Un nucli conformat per sis cases, habitades tot l’any, amb un trànsit considerable, i lloc habitual de caminada, per a moltes persones del poble.
L’Ajuntament, va presentar petició d’ajut, fa uns mesos, responent a la convocatòria d’un Pla de Camins, feta pel Consell Comarcal, amb un fons procedent de la Diputació de Barcelona. Amb aquest fons, el CC, ha concedit ajut a 11 municipis de la comarca, entre els quals es troba el de Borredà.
Les condicions son, que l’ajuntament pagui la redacció del projecte i la direcció d’obres, i el CC, paga la totalitat del cost de l’obra, fins el topall de 35.000 euros.
Aquest import, permetrà deixar el camí en perfectes condicions de transitabilitat, per a molts anys, perquè tindrà una qualitat i condicions, adequades per les funcions que ha de complir.
De forma immediata, començaran els tràmits administratius, per a tot seguit iniciar els tècnics, de redacció de projecte, amb la intenció de convocar l’adjudicació de tots els camins, en un sol lot, cosa que permet una major i millor negociació amb les empreses interessades. Tota la tramitació, adjudicació i execució de les obres aniran a càrrec del Consell Comarcal del Berguedà, per un total de 350.000 euros ( 11 municipis).
Borredà, 25 de gener de 2019.
L’Alcalde – President

Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?