Thursday, August 16, 2018

 

NOU ÈXIT VUITENA EDICIÓ - FORMATJAZZ - BORREDÀ 2018


NOU ÈXIT DE LA VUITENA EDICIÓ DEL FORMATJAZZ- BORREDÀ 2018.
El passat dimarts, dia 14 d’agost, a les 21 hores, a la Plaça Major, tingué lloc la vuitena edició del Formatjazz. Una compaginació d’un bon grup de jazz, amb la degustació, a la mitja part , de formatges procedents d’algun país o regió , triats pels organitzadors de l’esdeveniment.
En aquesta edició, els formatges procedien de la regió d’Extremadura, i varen ser molt ben valorats, per les prop de 400 persones que, prèviament havien fet la reserva, o dels que en el darrer moment es varen fer ,amb el tiquets restants.
A les 9 del vespre la Plaça Major oferia un ple absolut, amb 500 persones assentades i algunes, a peu dret, esperant l’inici, prèvia presentació de l’acte, per part de l’impulsor d’aquest esdeveniment, Antoni Chueca, el qual explicà el motiu de l’elecció del grup d’intèrprets i dels propis formatges.
Tot seguit, començà el concert, sota el títol de SWINGULARITY, amb els músics Yann De Pozzo, John Intrator i Charles Frechette, els quals varen oferir dues esplèndides parts, a la mitja part de les quals es quan es degusten els formatges.
Un any més, es va constatar el poder de convocatòria d’una original formula que compagina bon jazz, amb bons formatges, en el esplèndid marc de la Plaça Major, i com a preludi de la festa de la Patrona de Borredà, i de la imminent Festa Major.
Felicitats als impulsors, col·laboradors i participants, d’aquesta vuitena edició del Formatjazz, 2018.
Borredà, 16 d’agost de 2018.
L’Alcalde, Joan Roma i Cunill







<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?