Wednesday, July 11, 2018

 

BORREDÀ ESTRENA NOU FULLETÓ TURÍSTIC


BORREDÀ ESTRENA NOU FULLETÓ TURÍSTIC.
Aquesta setmana, Borredà, reparteix el tercer fulletó turístic, dels darrers 25 anys. L’anterior fulletó (2005) havia quedat una mica obsolet, i l’equip de govern va considerar arribat el moment de dissenyar-ne un de nou, adaptat a les noves tecnologies i a les noves demandes del moment actual.
Es va contractar els serveis de Carme Sallés, en tant que bona coneixedora del poble i la comarca, i autora ja d’altres publicacions, de característiques similars.
L’equip de govern també va voler que aquest fulletó fos una obra col.lectiva dels dos grups municipals, presents en el Consistori ( PSC i la CUP ) de manera que ha estat entre tots com s’ha dut a terme aquesta eina important de promoció del poble.
L’ajuntament ha comptat amb un ajut de 2.000 euros , procedents del Catàleg de serveis de la Diputació de Barcelona, i la resta del cost ha anat a càrrec de les arques municipals. S’han publicat 3.000 exemplars, que aquests dies s’estan repartint a tots els establiments del poble i del terme municipal, a més d’haver-se penjat al web municipal i haver-se enviat a diferents organismes i institucions del país, pel seu coneixement i promoció.
El fulletó, està editat en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès, porta un codi QR que remet al web municipal , on s’hi poden trobar tota mena d’informacions del municipi, des de la seva història, festes, comerços, bars , restaurants, o el calendari de festes. I per descomptat les caminades i altres atractius que ofereix el municipi.
L’aparició del nou fulletó ha estat molt ben rebut perquè suposa oferir les imatges dels principals motius per visitar el municipi, amb un desplegable, fàcil, atractiu i molt pràctic.
Borredà, 10 de juliol de 2018.

L’Alcalde, Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?