Tuesday, November 14, 2017

 

´PROPER CONSELL DE FEDERACIÓ - 24 DE NOVEMBRE



RESERVEU AGENDA – DIVENDRES 24 A LES 7 TARDA – CONSELL FEDERACIÓ.

Benvolguts militants i simpatitzants,

Com President del Consell de Federació, he considerat interessant convidar el Diputat David Pérez , el divendres dia 24 d’aquest mes, a les 7 de la tarda, en el local de la Federació ( Crtra. Cardona, 17 – Manresa).
Perquè David Pérez ? Primer per la seva llarga trajectòria en el partit, amb càrrecs institucionals a l’ajuntament d’Hospitalet ( tinent d’alcalde), i de Diputat al Parlament ( 4 legislatures) i de nou serà candidat a les eleccions del  21 D.
Però, el que pretenc és poder escoltar una veu molt autoritzada de tot el procés independentista, i poder-li demanar infinitat de preguntes que ens hem fet en aquests darrers 5 anys de rauxa.
Ell ha estat membre de la Mesa del Parlament, en representació del PSC. Com sabeu la Mesa del Parlament és l’organ de govern del Parlament. Es el que decideix la convocatòria de les sessions, l’ordre del dia, resoldre les incidències, fer propostes....en definitiva és l’autèntic equip de govern de la Cambra Catalana.
Estic segur que amb ell podrem entendre moltes decisions, moltes incògnites que no coneixem, del perquè els dies 6 i 7 es va dur a terme un autèntic cop d’estat civil, en el Parlament, i del perquè d’altres decisions de la Mesa, en la qual ell estava en clara minoria. La Mesa es composa de 7 membres.
Bé, doncs, el divendres dia 24, a les 7 de la tarda el tindrem a Manresa. Aquesta sessió del Consell de Federació està oberta a militants i simpatitzants del partit.
Oportunament us enviarem la convocatòria oficial, però ara, he volgut anunciar aquesta sessió perquè pugueu reserva dia i hora.
A l’espera de veure’ns el dia 24, rebeu una molt cordial salutació.
Manresa, 13 de novembre de 2017


Joan Roma i Cunill, President del Consell de la Federació XI (Bages, Berguedà, Solsonés)





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?