Friday, July 21, 2017

 

BORREDÀ - LLOC IDEAL PER AL TURISME FAMILIAR- ARTICLE REVISTA TASTA



BORREDÀ, LLOC IDEAL PER AL TURISME FAMILIAR.
Entrats ja en ple estiu, Borredà, bull d’activitat com podrem veure tot seguit. El dissabte 5 d’agost l’Associació de la Gent Gran organitza una Tómbola. I el dilluns 14 d’agost a les 9 del vespre, tindrà lloc una nova edició de Formatjazz. Una combinació de degustació de formatges, a la mitja part d’un concert de Jazz de primer nivell. Aquesta és ja una activitat tradicional, i molt participada, des de la primera edició.
L’endemà, dia 15, és la Festa de la Patrona de Borredà, la Mare de Déu de la Popa, i també ha esdevingut tradició oferir una ballada de dansa popular a càrrec de l’Esbart petit de Borredà i el Casal Cultural Dansaires Manresans, a la Plaça Major. A la tarda, a les 7 a l’església parroquial, concert de la Coral de Borredà.
I arriba la Festa Major. Des del divendres 18 fins el dimarts 21, un programa farcit d’activitats per a totes les edats. Com cada any, l’entitat Borredà de Festa, s’encarrega de programar les activitats, i de ben segur hi trobareu multitud de coses per mirar, fer i gaudir.
Entrats ja en el mes de setembre, Trobada de Puntaires , en la seva tretzena edició, a la Plaça Major durant tot el matí.
I dissabte 9 i diumenge 10, nova edició de la Mostra de Formatges Artesans de Catalunya. Una mostra, amb exposició i venda de formatges d’arreu del país, convertint el poble, en la capital dels formatges artesans, durant aquest cap de setmana.
Sigueu tots benvinguts, a totes aquestes festes, o en qualsevol ocasió. El poble té encants dintre i fora del nucli urbà, com per passar-hi uns dies esplèndids.
Per saber la programació detallada de cada esdeveniment, podeu entrar al web de l’ajuntament: borreda.net. Allà hi trobareu els programes de cada festa.

ZONA WI-FI, GRATUÍT A LA ZONA ESCOLES I PISCINES.
Qui vingui de visita o estigui de vacances, pot fer ús del servei de wi-fi gratuït a tota la zona que envolta les escoles i piscines. Fa poc més d’un mes que s’ha inaugurat aquest nou servei, en una zona tranquil·la, i molt àmplia del poble.
També hi ha servei, a l’entorn del Centre Cívic de la Gent Gran, en el bell mig del nucli urbà.
I de cara el futur s’està estudiant poden oferir-lo just en el centre. A la Plaça Major. Aquesta és una iniciativa a estudiar de cara l’any vinent.

VISITA OBLIGADA A L’ESGLÉSIA ROMÀNICA DE ROTGERS.
Qui vingui al poble, ha de poder planificar una visita a l’església romànica de Rotgers ( S. XIII) amb una reproducció del frontal on hi ha imatges del martiri de Sant Sadurní, bisbe de Tours. L’original es troba a la planta baixa del Museu Episcopal de Vic. Els caps de setmana hi ha visita guiada, a càrrec de personal de l’empresa Dinamització del Patrimoni. Es poden veure horaris, en el seu web.







<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?