Friday, June 23, 2017

 

INICI TEMPORADA PISCINA- BORREDÀ


DISSABTE DIA 24 – INICI TEMPORADA PISCINA – BORREDÀ.
Aquest dissabte dia 24 de juny a les 10.30, s’inicia la temporada de piscina que durarà fins el diumenge dia 3 de setembre, amb els mateixos preus i horaris que els darrers 10 anys.
La piscina comptarà amb un servei de vigilància, i no de socorrisme, en compliment de la normativa vigent quan la làmina de piscina no supera els 200 m2 de superfície. LA PISCINA PETITA NO ENTRARÀ EN SERVEI.
Degut a canvis en la normativa de socorrisme, s’ha produït un dèficit enorme de socorristes a tot el país. Aquest any s’obliga estar donat d’alta en el ROPEC ( registre oficial de professionals d’esports de Catalunya), motiu pel qual centenars de socorristes, no han pogut ser contractats.
En el cas de Borredà, disposem de la socorrista Elisabet Vilardell, i a la taquilla, Carme Picas. Estem en contacte amb diferents grans empreses del sector, així com amb Creu Roja, i entitats federatives, a l’espera d’aconseguir un segon socorrista, per a poder alternar dies de treball i de festa.
Lamentem haver de prendre aquesta decisió, i deixar sense servei la piscina petita, però el compliment de la normativa vigent, és del tot indispensable.
Borredà, 23 de juny de 2017.

L’Alcalde – President, Joan Roma i Cunill

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?