Tuesday, October 18, 2016

 

BORREDÀ - ACABAMENT OBRES COMPLEMENTÀRIES.

BORREDÀ – A PUNT D’ACABAR LES OBRES AL CARRER QUERALT I CARRER DE DALT.
En el marc de l’adjudicació de les obres de Condicionament del Carrer Manresa, i Carrer Queralt, l’empresa adjudicatària, Salvador Serra va oferir com a millores, l’eixamplament del Carrer de Dalt, i la finalització del Carrer Queralt, fins a l’aparcament municipal.
Actualment l’empresa té molt avançades les dues obres. En el cas de la finalització del Carrer Queralt, les obres consisteixen en l’excavació de mig carrer, canvi de canonades d’aigua i clavegueram, i millora de la connexió al desguàs de l’aparcament municipal. Finalment, renovació de la pavimentació amb formigó , del tram obert.
Pel que fa la segona obra, és de més grans dimensions i de gran repercussió per la millora del trànsit procedent de la carretera de Sant Jaume, i d’entrada al centre del poble, per la zona nord. Es tracta d’eixamplar un dels carrers més vells del poble i passar dels 3 metres actuals, a 7 metres, de manera que es puguin creuar dos vehicles i tenir bona visibilitat, cosa que ara no té.
De moment, el carrer eixamplat es deixarà pavimentat i amb una petita paret lateral per canalitzar l’aigua de pluja. Més endavant en aquesta zona està prevista la construcció d’un parc infantil i parc de la gent gran, amb una zona enjardinada. Aquest projecte amb un cost de 225.000 euros, queda pendent de poder obtenir una subvenció d’alguna de les administracions catalanes, per dur-lo a terme.
En resum, dintre de 15 dies, les dues obres quedaran totalment acabades, i hauran millorat de forma considerable la transitabilitat dintre del nucli urbà, tant per vehicles com per a vianants.
Borredà, 17 d’octubre de 2016.

L’Alcalde, Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?