Friday, August 26, 2016

 

PROPERES ACTIVITATS - BORREDÀ- MOSTRA DE FORMATGE, I TROBADA DE PUNTAIRES.


BORREDÀ – ACTIVITATS PROPERES- MOSTRA FORMATGES I TROBADA DE PUNTAIRES.

DISSABTE 27 I DIUMENGE 28.

Per finalitzar un estiu ple de moltes i variades activitats, us proposem per aquest cap de setmana, dies 27 i 28 , una nova edició de MOSTRA DE FORMATGES ARTESANS, mitjançant la qual Borredà es converteix en la capital dels formatges artesans de Catalunya.
Aquesta Mostra suposa concentrar a la Plaça Major, més d’una vintena de mestres formatgers, vinguts d’arreu del país, per vendre els seus productes i alhora presentar diverses activitats lligades al món del formatge.
Podeu veure tota la programació en el web: borreda.net, on hi ha el cartell i el programa dels dos dies . El diumenge la Mostra tanca a les 15 hores.


DISSABTE DIA 3.

Una nova edició de la Trobada de Puntaires, a la Plaça Major amb la participació de prop de 100 puntaires vingudes de diferents pobles i comarques.
Aquesta trobada es organitzada per la Colla de Puntaires de Borredà i suposa un intercanvi amb altres trobades a les quals assisteixen les del poble.
S’han previst carpes suficients per acollir totes les participants, i fer més confortable el treball a l’aire lliure.
Com ja és habitual hi haurà un record per a tots els assistents, i diferents rifes amb productes variats. Es una trobada que tanca la temporada d’estiu, i permet mostrar la variada i rica diversitat de treballs en aquest art.


Borredà, 25 d’agost de 2016.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?