Tuesday, August 30, 2016

 

MAL SERVEI DE MOVISTAR A BORREDÀ

BORREDÀ, SOTMÈS A CONSTANTS TALLS DE COBERTURA – MOVISTAR.

Els municipis de Les Llosses, Alpens i Borredà, porten 20 anys de constant lluita per aconseguir un servei , mínimament eficient, de qualitat i sobretot PERMANENT.
Aquest estiu, ara mateix, la cobertura va i ve, sense cap lògica, cap informació ni cap explicació per part de Movistar ( Telefònica).
Els Alcaldes hem fet nombroses gestions, tràmits i reclamacions davant de l’empresa, a l’igual que davant la Generalitat que és l’administració competencial en matèria de telecomunicacions, sense cap resultat definitiu.
Com Alcalde de Borredà, he enviat nombroses queixes i exigències a la Direcció de l’empresa a Catalunya i a Madrid, amb grans dificultats per poder despatxar telefònicament amb algun dels directius responsables.
El principal problema rau en l’existència, en ple segle XXI, d’un repetidor que funciona amb gasoli, a Puigdon ( Alpens). L’esgotament del combustible, o l’avaria en el generador, produeix el tall de cobertura en tot el territori, fins que l’empresa es digna reparar el problema.
Durant 2 anys, hem tingut poques incidències, però aquest estiu hem tornat 3 anys enrere, amb constants talls i manca de cobertura durant dos o més dies. Aquestes incidències produeixen greus danys econòmics al poble per quan no solament quedem sense cobertura de mòbil, sinó també d’Internet i les màquines de cobrament no funcionen, ni les persones poden treballar...
Parlo de Borredà, però és evident que el problema s’estén als altres dos municipis afectats, per la qual cosa, hem d’exigir a la Generalitat que sancioni l’empresa i sobretot l’obligui a prestar un servei contractat i pagat per tots els usuaris.
Lamentem tornar al passat per resoldre un problema essencial ,pel present i futur. No es pot consentir l’existència d’un repetidor sense connexió a la xarxa elèctrica, i no és de rebut pagar una quota per no tenir servei.
Avui tornaré a reclamar davant l’empresa, davant la Generalitat, i en els propers dies estudiarem accions conjuntes dels tres ajuntaments per mirar de resoldre, d’una vegada per totes, un mal servei com el que dona Movistar.
Borredà, 30 d’agost de 2016.
L’Alcalde, Joan Roma i Cunill







<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?