Tuesday, July 19, 2016

 

BORREDÀ - LLOC IDEAL PER AL TURISME FAMILIAR- AGOST,SETEMBRE- REVISTA TASTA.

BORREDÀ, LLOC IDEAL PER AL TURISME FAMILIAR
Un munt d’activitats en els mesos d’agost i setembre. Animeu-vos i veniu.
El poble de Borredà amb 500 habitants durant l’any creix de forma important durant els mesos d’estiu, degut a la presència de molt segons residents, afegits a molts d’altres visitants ocasionals que troben en els 3 càmpings del terme municipal i en les 5 cases de turisme rural un lloc ideal per passar-hi unes dies o unes setmanes.
Es lògic, doncs, aprofitar l’increment de persones, i el bon temps, per organitzar activitats de diferents tipus com el TORNEIG DE FUTBOL  SALA. Dotze hores seguides de futbol, amb festa final. Aquesta activitat té lloc el dia 13 d’agost a la zona esportiva.
L’endemà, dia 14 d’agost, una nova edició de FORMATJAZZ, a les 21 hores a la Plaça major. Una combinació de Jazz, i degustació de formatge. Una curiosa i interessant oferta que ja porta uns anys de rodatge amb gran acceptació per tots els públics.
El dia 15 d’agost, Festa de la Patrona, la Mare de Déu de la Popa, amb Missa Major a les 11, i a la sortida Danses populars amb l’Esbart de Borredà i el del Casal Cultual Dansaires Manresans. A la tarda , a les 18 hores, Concert de la Coral de Borredà amb sorpresa infantil a la Església.
I la FESTA MAJOR, del 19 al 23 d’agost. Dies plens d’activitats de tota mena per a petits i grans, organitzada per Borredà de Festa, programes a consultar a ( borreda.net). Aquests dies centenars de persones gaudeixen d’espectacles de primer nivell, amb una barreja rica en qualitat i constrastos.
A finals de mes, els dies 17 i 28 d’agost , MOSTRA DE FORMATGES ARTESANS,  a la Plaça Major, amb altres activitats complementàries al llarg dels dos dies. Aquesta és una nova edició d’una Mostra que suposa convertir Borredà en la capital dels formatges artesans de Catalunya, i confirma la riquesa i varietat d’aquest producte, en el qual el país ha excel·lit en els darrers anys.
I el 3 de setembre la XII TROBADA DE PUNTAIRES. Una nova edició d’una trobada que pot arribar al centenar de participants vinguts d’arreu del territori català. Enguany es farà a la Plaça Major, amb colles convidades de municipis ben llunyans al nostre.

En definitiva. Durant tot l’any Borredà acostuma a tenir activitat, però és en els mesos d’estiu quan esclata la programació de festes, trobades i esdeveniments, organitzats amb estimació i gust per les coses ben fetes. Només heu de fer que venir i comprovar-ho personalment. Que tingueu un bon estiu i una bona estada al nostre poble. 





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?