Monday, June 13, 2016

 

RIERA DE MERLÈS - COMENÇA EL GRAN REPTE - ESTIU 2016

COMENÇA EL GRAN REPTE – CONTROL DE LA RIERA DE MERLÉS- ESTIU 2016.
Avui, diumenge dia 12 de juny, he fet la primera visita d’inspecció de la zona de la Riera de Merlès per comprovar si el bon temps comportava la presència dels primers banyistes en els punts més habituals.
Efectivament en els principals gorgs ja hi he trobat els primers banyistes acompanyats de gossos, i els primers indicis de que hem de començar la batalla d’aquest estiu. La presència encara era reduïda, però ha servit per donar a conèixer la normativa i l’exigència de seguir les indicacions que figuren en els cartells col·locats al llarg del camí.
L’acceptació ha estat bona, i trobada lògica, per part dels primers usuaris de la Riera. De moment els vehicles estaven tots ben estacionats, i la velocitat moderada, excepte per part d’alguns que no devien haver mirat els senyals o simplement devien creure que no anaven per ells.
Estem a expenses de la climatologia però queda clar que a partir d’avui, la presència de banyistes a la Riera serà cosa habitual tots els caps de setmana, i a partir de juliol, fins i tot en dies laborables, per alguns , puix que per molts altres poden suposar dies de vacances.
La senyalització està en perfecte estat, i els contenidors en el seu lloc, per tant no hi ha cap element que no indiqui quin ha de ser el comportament en aquest indret. De totes maneres s’ha de posar ja en marxa el dispositiu de l’any passat pel que fa vigilància, neteja, i control de l’activitat en tot el recorregut de la Riera de Merlès.
Estic convençut que la feina feta començarà a donar bons fruits i aconseguirem reduir la pressió sobre la riera i que el comportament sigui clarament cívic. Els primers contactes tinguts avui, almenys indiquen una consciència i una voluntat de col·laborar a fer-ho possible.
Borredà, 12 de juny de 2016.
L’Alcalde- President, Joan Roma i Cunill







<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?