Monday, April 18, 2016

 

ESPLÈNDID CONCERT CORALS DE VILADA I BORREDÀ



ESPLÈNDID CONCERT – CORALS VILADA I BORREDÀ.

El dissabte passat dia 16 d’abril a les 7 de la tarda, a l’església parroquial de Borredà, va tenir lloc el concert de tornada, del que havia ofert la Coral de Borredà , a Vilada.
En l’obertura de l’acte, l’Alcalde de Borredà va donar la benvinguda al nombrós públic present, i va recordar els antics temps de rivalitat entre els dos pobles veïns i com d’aquella rivalitat s’ha passat a la col·laboració d’avui dia, no solament en un acte com aquest, sinó en molts altres àmbits i sectors.
La Coral convidada, la Coral Picancel de Vilada, dirigida per Gemma Comellas, i acompanyada al piano per Mariona Casellas, va oferir un repertori molt variat, començant per una obra de Schubert, i tancant amb una de Leonard Cohen. Entre mig, dues havaneres, tres peces de musicals molt coneguts i una de Grahan, adaptada per Sergio Dalma.
El concert va continuar amb la Coral de casa, dirigida per Victor Borràs,  amb dues populars mexicanes, una composició de Beethoven, una tradicional japonesa, cantada en japonès i dedicada al país del sol naixent, en un dia especialment amarg, pel terratrèmol que acabava de patir. Va seguir amb una composició de F. Vila, una popular gallega, seguida de El concert, i finalment una tradicional zulu.
Per rematar la feina, les dues corals juntes, varen cantar dues tradicionals catalanes, seguint la batuta de la directora de Vilada, i a continuació el director de Borredà. Més d’una hora intensa , plena d’emocions i excel·lent resultat. Feia molt de temps que no assistíem a un concert tant entranyable i demostratiu de que la constància, l’assaig, les ganes de quedar bé, però , al mateix temps les ganes de gaudir – cantant, no es feia palès en un acte com el de dissabte.
Aquest doble concert va deixar un molt bon gust de boca, i ganes de continuïtat, com varem poder escoltar de boca de tots els assistents, de manera que animem a les dues Corals a fer possible aquest intercanvi durant els propers anys. I els felicitem per la bona tria de les interpretacions elegides, i per la bona sintonia demostrada.
Al final de l’acte, les dues corals varen poder compartir impressions, amb un pica en el Centre Cívic. Felicitats de nou, i per molts anys.

Joan Roma , Alcalde de Borredà





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?