Thursday, February 11, 2016

 

REUNIÓ AMB DIPUTAT ESPORTS DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

REUNIÓ A LA POBLA DE LILLET AMB EL DIPUTAT D’ESPORTS, JOSEP SALOM.
Ahir, dimarts dia 9 de febrer , a les 16.30 i durant dues hores, el Diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, acompanyat del Coordinador del Servei, es va reunir amb alcaldes i regidors dels 9 Ajuntaments de l’Alt Berguedà, agrupats per impulsar activitats esportives en tot aquest territori.
Aquesta Agrupació de municipis està formada per : La Pobla de Lillet, Bagà, Cercs, Guardiola de Berguedà, Sant Julià de Cerdanyola, Saldes, Vallcebre, Vilada i Borredà, tot ells comparteixen una tècnica d’esports, Vanessa Chirveches, la qual coordina i impulsa les activitats esportives en tot aquest territori, amb el recolzament, ajut i participació del Servei d’Esports de la Diputació de Barcelona.
En el passat mandat, la capitalitat d’aquesta Agrupació estava a l’Ajuntament de Bagà, i en l’actual mandat està a La Pobla de Lillet. La visita i reunió d’ahir va servir per repassar la trajectòria d’aquesta mancomunitat, fent-ne una valoració molt positiva dels resultats obtinguts i proposant nous objectius de cara l’actual mandat.
També va servir per felicitar i agrair la comprensió, col.laboració i participació del Servei d’Esports de la Diputació de Barcelona en el manteniment de la plaça de tècnica d’esports, finançada de forma conjunta per tots els ajuntaments i la Diputació, i per expressar els bons resultats en matèria d’assessorament tècnic i financer, per tenir els equipaments esportius en les condicions exigides per la normativa vigent.
En resum, van quedar clars els bons resultats d’aquesta mancomunitat i la voluntat de mantenir-la de cara el futur. Hi hagué també un llarg debat sobre les oportunitats de l’Alt Berguedà en matèria d’impuls a diferents pràctiques esportives, molt especialment les lligades als recorreguts de muntanya, BTT, curses, entrenaments, etc, cosa que permet dinamitzar el territori en un àmbit de grans perspectives futures.
Alt Berguedà, 10 de febrer de 2016.


Nota: Per a qualsevol ampliació d’informació podeu trucar a l’Alcalde de La Pobla de Lillet, amfitrió i “capital” d’aquesta mancomunitat.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?