Thursday, February 11, 2016

 

LA GENT GRAN DE BORREDÀ CELEBRA EL CARNESTOLTES

LA GENT GRAN DE BORREDÀ CELEBRA EL CARNESTOLTES.
Aquest dimecres dia 10 de febrer, l’Associació de la Gent Gran de Borredà va celebrar el Carnestoltes, seguint una tradició que va començar 12 anys enrere.
Aquesta celebració ajunta diferents col.lectius del poble, i no solament de la Gent Gran, de manera que la festa comença en el Centre Cívic de la Gent Gran, i tot seguit comença una rua per tot el poble, fins a tornar al punt de sortida.
Allà, es prepara un berenar per a tots els participants, i entre mig del menjar, el beure i les rialles es balla una estona fins hora de tancar.
L’Associació de la Gent Gran duu a terme una important tasca dinamitzadora del poble, organitzant diferents tallers com : manualitats, punta al coixí, gimnàstica, caminades, xerrades, exposicions, etc.
I entre les festes que han esdevingut tradició, en forma part la d’ahir, del Carnestoltes on varen participar una bona part del col.lectiu de la Gent Gran. La festa a banda de sortir per tot el poble , es va concentrar en el Centre Cívic, lloc principal de les activitats de l’Associació.
Borredà, 11 de febrer de 2016.

Associació de la Gent Gran de Borredà





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?