Thursday, December 17, 2015

 

INVESTIGACIÓ / IMPUTACIÓ DR. VILARDELL, CAS INNOVA- ESCRIT DE SUPORT

INVESTIGACIÓ / IMPUTACIÓ AL DR VILARDELL PER UNA SUPOSADA RELACIÓ AMB EL CAS INNOVA DE REUS.
Fa pocs minuts m’he assabentat de la investigació ( abans se li’n deia imputació) del Dr. Miquel Vilardell en relació al cas obert a Reus per ús de pròtesis defectuoses. Aquest cas es coneix pel nom d’INNOVA, i fa prop de dos anys que s’està investigant.
Pel que sembla en el marc de la investigació a multitud d’empreses, metges i personal tècnic, s’hauria trobat un paper en el qual hi hauria escrit “consultar o demanar ajut al Dr. Vilardell perquè influeixi en el Consell deontològic l’ús d’aquestes pròtesis” 50%.
El Dr. Vilardell no és traumatòleg i per tant les pròtesis res tenen a veure amb la seva pràctica professional de manera que qualsevol pot haver escrit una cosa semblant, simplement amb l’ànim d’intentar fer servir el seu prestigi per vendre un producte. I ja està. Tant senzill i tant perjudicial com pot ser en un cas com el que tractem.
Vull recordar que en aquest cas INNOVA, s’hi barregen diferents temes, un dels quals l’ús de pròtesis de genoll ja caducades, que han obligat a substituir-les per altres, d’un altre tipus.
Acabo de parlar amb el Dr. Vilardell, totalment desolat per una noticia com aquesta, i per una investigació a la seva persona per un tema en el que MAI HA PARTICIPAT NI DIRECTA NI INDIRECTAMENT.
Com amic seu i com Alcalde, li he transmès tot el recolzament i tota la confiança en la seva persona, a nivell personal i a nivell professional. Mai ha tingut cap mena de falta, ni cap conducta que no fos exemplar. Confiem i desitgem una ràpida investigació per deixar-lo totalment lliure de tota sospita, i tots estem al seu costat en un moment especialment dolorós.
Lamento el mal ús que algú pugui fer d’una investigació per fer planar sospites sobre una persona del prestigi professional i qualitat humana del Dr. Miquel Vilardell. Estic segur que ben aviat es comprovarà la falsedat de qualsevol implicació, i la veritat s’obrirà camí. Animo al Dr. Vilardell i família a superar aquest tràngol, sabedors que ens tenen al seu costat, desitjant un ràpid esclariment d’una imputació injusta.
Borredà, 16 de desembre de 2015.

L’Alcalde, Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?