Thursday, December 24, 2015

 

ARTICLES, ESCRITS I BONES FESTES.


ARTICLES – ESCRITS,  I BONES FESTES.

Estem ja a ben pocs dies de Nadal i Any Nou, i aquestes festes porten records antics, i altres de ben nous, a la vista de com està el món.
Pels qui em llegiu a casa, davant de l’ordinador, o en els mitjans de comunicació us convido a continuar-ho fent en el futur. No m’he considera mai un ideòleg, un pensador o un impartidor de cap doctrina concreta, sinó simplement un observador de la vida quotidiana i un escoltador d’altres opinions, reflexions i pensaments de persones situades en llocs estratègics de la societat i la política.
Considero indispensable fer arribar aquestes informacions i reflexions als mitjans de comunicació més propers a nosaltres i sobretot explicar quines son les idees i propostes dels socialistes davant els reptes a nivell municipal, nacional, estatal o mundial.
No estem en els millors temps del socialisme, però a tota baixada segueix una remuntada i ben aviat la viurem i la protagonitzarem. El socialisme té futur perquè mentrestant hi hagi injustícies, desequilibris, males pràctiques i altres xacres, ha d’haver-hi qui defensi els més desvalguts. Així, doncs, continuem lluitant per aconseguir un món millor  i segur que ens en sortirem.
Que tingueu unes BONES FESTES DE NADAL I UN PRÒSPER ANY NOU 2016.
Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?