Tuesday, November 10, 2015

 

LA PBB BORREDÀ I L'AJUNTAMENT, ENTREGUEN UNA EQUIPACIÓ A SENEGAL.

LA PBB BORREDÀ I L’AJUNTAMENT, ENVIARAN UNA EQUIPACIÓ AL SENEGAL.
Des de fa uns quants anys , l’ajuntament de Borredà col·labora amb una ONG , dedicada a impulsar el desenvolupament d’una regió del Senegal: Boulimbou.  Aquesta ONG que té per nom, Amics de Boulimbou, duu a terme una important tasca d’ajuda al desenvolupament en tots els àmbits de la vida quotidiana: subministrament d’aigua potable, conreu de verdures, formació , sanitat, etc, etc.
Per aquest Nadal , un acord entre l’ajuntament i la PENYA BLAUGRANA BORREDÀ ( PBB) permetrà enviar una equipació per 20 nens / nenes. 
La PBB aporta 20 mallots, i l’ajuntament 20 pantalons, i 2 pilotes, de manera que els nens/ nenes podran jugar amb samarretes d’un lloc tant llunyà per ells com és Borredà, i podran jugar amb altres pobles veïns portant un equipament ben conjuntat.
La PBB no solament es dedica a fomentar l’afecció al futbol sinó també organitza diverses activitats al llarg de l’any. Precisament dintre de poc tornarà a ser la impulsora de diverses activitats destinades a recollir fons per la Marató de TV3, i ja prepara el ball de Nadal.
Avui, però donem a conèixer aquest acord entre la Penya i l’Ajuntament, que permetrà equipar nens/nenes d’una de les regions de l’interior de Senegal.
Borredà, 3 de novembre de 2015.
El President de la PBB – Borredà                                     L’Alcalde – President
Jaume Magrans                                                                   Joan Roma







<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?