Saturday, August 01, 2015

 

GRAN FESTA FINAL -CELEBRACIÓ 40 ANYS - COLÒNIES A BORREDÀ

COLÒNIES A BORREDÀ – GRAN CELEBRACIÓ DELS 40 ANYS.
Ahir , divendres dia 31 d’agost va tenir lloc al pati de la Llar del Pare Coll de Borredà, una intensa i extensa celebració dels 40 anys de la fundació d’aquesta entitat. Ahir es varen aplegar molts dels antics i nous monitors, les germanes dominiques que havien iniciat les colònies i el Pare Jordi, membre fundador.
Més de 100 nens i nenes, acompanyats per tota una generació d’antics membres de l’entitat varen recordar vells temps, i varen donar ànims als continuadors per poder-ne celebrar molts més.
Al llarg de tota la tarda, varen sortir a l’escenari membres actuals de les colònies, acompanyats d’altres d’anys enrere, per rememorar velles i noves tradicions. Entre mig, cançons de record, i escrits d’agraïment.
Al final de la tarda, un sopar a peu dret va tancar aquesta Gran Celebració dels 40 anys de l’entitat COLÒNIES A BORREDÀ. Una de les entitats més activitats de Berga i comarca. L’ajuntament hi va ser-hi present en la persona de l’alcalde, Joan Roma i la segona tinent d’alcalde, Anna Maria Cunill.
PER MOLTS ANYS.

Borredà , 1 d’agost de 2015.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?