Tuesday, June 09, 2015

 

MILLORA FONTS I CAMINS


MILLORA FONTS I CAMINS
Aquests darrers dies es poden veure ja algunes de les millores que ha dut a terme la brigada del Pla d’Ocupació , juntament amb els empleats municipals.
S’han netejat i adequat les Fonts de l’Angel, la de La Serra i la de La Llosada. S’han netejat els camins que hi condueixen i s’han col.locat 3 bancs en el camí de La Llosada per tal que la gent pugui anar a passejar i descansar una estona.
També s’ha actuat a l’entorn del restaurat Pont de Sant Joan, i a l’àrea de pic- nic que hi ha pocs metres més amunt. I dintre de poc es procedirà a reparar totalment la teulada de la caseta del Pare Coll, en el Camí dels Graus. Aquesta caseta de fusta, amb teula , està molt malmesa pel pas del temps ( deu tenir uns 30 anys aproximadament). Cal doncs, posar biguetes de fusta noves, i afegir unes 50 o 60 teules que es troben en mal estat.
Acabats aquests treballs, es procedirà a senyalitzar algunes de les fonts, i espais més indispensables. S’ha demanat la col.laboració de Josep Rota Bover per fer alguns rètols de fusta, per indicar el camí del Càmping Campalans – cap al poble i a l’inrevès, passant per la Font de la Llosada. També s’indicarà la Font de la Llosada des del Camí de Cal Gall i finalment, el mateix es farà a la Font de La Serra – Rotgers.
Dies passats es varen acabar les millores en el camí cap al Gorg del Salt. Un altre dels punts més visitats del poble, de manera que a dia d’avui, la gent del poble i els visitants tenen uns quants motius més per anar a donar una volta i veure com han quedat aquests treballs.
Una altra feina en curs, és la de deixar ben senyalitzat i net el camí circular per anar de Borredà a Sant Jaume, i tornar. Es una caminada esplèndida, de més llarg recorregut que la de Rotgers, i per això molt demanada per persones que volen caminar tres o quatres hores, a bon ritme.
Altres feines realitzades han estat les de neteja de tota la zona esportiva, i molt especialment del camp de futbol on l’herba i els plançons creixen a un bon ritme. En aquest cas toca actuar-hi cada dues o tres setmanes.
Properament informarem de noves actuacions en altres indrets del poble, en el marc de la campanya de neteja, adequació i senyalització de punts per caminar i visitar.

Borredà, 9 de juny de 2015





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?