Sunday, May 24, 2015

 

RESULTATS MUNICIPALS - BORREDÀ 2015



RESULTATS MUNICIPALS – BORREDÀ 2015.

Tancat l’escrutini de les eleccions municipals a Borredà, el  resultat ha estat de 171 vots a favor de la Candidatura COMPROMÍS X BORREDÀ – CP, i de 148 vots a la Candidatura TREBALLEM JUNTS PER BORREDÀ – CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR – POBLE UNIT.
Aquests resultats comporten 4 Regidors per la llista de Compromís: Joan Roma, Concepció Barniol, Anna Ma. Cunill, i Rosa Ma. Soler, del total de 7 de que es composa el Consistori de Borredà. I 3 Regidors per la Llista de Treballem Junts per Borredà: Antoni Chueca, Jordi Codina i Anna Manso.
Aquest resultat de 4 a 3, s’havia donat a les eleccions municipals de 1999, en les quals la candidatura de CiU va aconseguir 3 regidors.
En nom propi, i de tots els membres de la Candidatura Compromís x Borredà, agraïm la confiança rebuda dels 171 electors que ens han continuat votant, i igualment fem constar la total i plena netedat de la campanya electoral a la qual ens havíem compromès el cap de llista de Treballem Junts per Borredà, Antoni Chueca i jo mateix en representació de la nostra.
Una vegada més, Borredà s’ha distingit per una molt elevada participació amb la voluntat de fer confiança a les 7 persones que han de dirigir el Consistori del poble durant els propers 4 anys.
Borredà, 24 de maig de 2015.

Joan Roma i Cunill. 





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?