Friday, May 29, 2015

 

LA CANTAUTORA ANGLESA, LUCY ROSE, RODA UN VIDEOCLIP A BORREDÀ



LA CANTAUTORA ANGLESA, LUCY ROSE, RODA UN VIDEOCLIP A BORREDÀ.
Aquest matí, un equip de filmació ha vingut a Borredà per rodar un videoclip a la Riera de Merlès, amb la cantautora anglesa LUCY ROSE.
L’empresa Sony Music ha organitzat aquesta filmació , consistent en un passeig de la compositora i cantant per un tram de la Riera de Merlès, i finalment s’ha tirat a l’aigua, en un dels gorgs.
Fa un cert temps que un equip va buscar paratges de gran bellesa i naturalitat, en aquest indret, i finalment es va decidir per un dels punts de la Riera, pertanyent al municipi de Borredà. El responsable de l’equip es va posar en contacte amb mi per demanar autorització i exposar el projecte.
Finalment ahir, el tècnic d’exteriors va tornar a l’indret elegit, i va recórrer la Riera un tram més amunt, trobant un millor emplaçament. En aquest nou emplaçament és on aquest matí han desplegat tot l’equip i han procedit a la filmació.
La compositora i cantant Lucy Rose , ha publicat dos àlbums, de folk rock, indie folk i acústica. Toca diversos instruments i és molt coneguda a nivell europeu.
Aquesta filmació s’emmarca en l’àmbit de col.laboració de l’ajuntament amb el món del cinema , tal com han fet altres ajuntaments del país. Es per aquest motiu que els hi hem donat totes les facilitats, conscients de la importància que paratges com els que tenim puguin aparèixer en els mitjans de comunicació de tot el món.
Borredà, 29 de maig de 2015

Joan Roma i Cunill, alcalde en funcions de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?