Friday, May 22, 2015

 

CARTA FINAL DE CAMPANYA DE - COMPROMÍS X BORREDÀ.

Benvolguts veïns i veïnes de Borredà,
Fa un parell de mesos us varem repartir el Resum de la feina feta en els darrers 4 anys. Fa un mes us varem presentar la llista COMPROMÍS X BORREDÀ, lligant el passat amb el present. I fa pocs dies heu tingut a les mans el nostre programa electoral explicant què volem fer els propers 4 anys si ens feu confiança, una vegada més.
Dic, una vegada més, perquè vaig entrar a l’ajuntament l’abril del 79. Es a dir, 36 anys enrere, i durant 12 anys vaig ser Regidor de govern, amb els Alcaldes Andreu i Nadeu, fins que l’any 91 vaig ser elegit Alcalde. Un somni acomplert i reiterat al llarg dels darrers 24 anys.
Per alguns, tants anys a l’ajuntament és un avantatge, per altres, un inconvenient. Per mi personalment és un repte i un plaer poder treballar en la transformació del poble. He nascut aquí, i aquí visc, i si miro enrere contemplo els enormes canvis que entre tots hem fet realitat. N’estic orgullós i me’n sento corresponsable, juntament amb tots els companys i companyes de Consistori que he tingut.
Ser alcalde de Borredà, és com ser l’encarregat d’una empresa de la qual tots els veïns en sou socis. Un encarregat que té contramestres que treballen amb mi, als quals em toca coordinar i organitzar, uns treballadors municipals, dintre i fora de l’ajuntament, que han de tenir clares les feines a realitzar i objectius a assolir. Entre tots ho fem tot, però qui signa, qui és el màxim responsable, qui assumeix totes les responsabilitats és l’encarregat. Es a dir, l’alcalde. Creure que totes les responsabilitats son compartides és desconèixer la legislació vigent.
Ser i fer d’alcalde és un honor, un repte, però també una dura responsabilitat, sobretot en els temps que corren. Però, és el millor lloc per poder transformar la realitat del poble que estimes i al que serveixes.
I tants anys d’alcalde i regidor m’han permès conèixer d’a prop a tothom. Es un gran avantatge per les gestions , tràmits i negociacions que comporta la màxima responsabilitat municipal. Conec personalment a totes les persones del poble i de fora que tenen alguna relació amb Borredà. Propietaris forestals, d’aquí i de fora, persones de segona residència, forasters habituals, o residents en càmpings i cases de turisme rural...va molt bé, tenir-los a tots en l’agenda com a via per resoldre multitud de peticions que arriben a l’ajuntament.
I si em torno a presentar de cap de llista, amb ànim de continuar d’encarregat /alcalde de Borredà és perquè, malgrat els anys que porto a l’ajuntament, continuo tenint les mateixes il·lusions, ambicions i anhels que la primera vegada. Sinó fos així, no em presentaria. El dia que no tingui ànims ni ambició per continuar millorant les condicions del poble, no em presentaré. Heu tingut el programa electoral a les mans i heu pogut veure com està ple de compromisos, projectes i objectius pels propers anys. S’ha fet molt, però queda encara molt per fer. De vosaltres depèn que siguem nosaltres els qui protagonitzem la continuïtat en el govern municipal, o uns altres. Encapçalo una llista clarament preparada per garantir el compliment del programa electoral i estic disposat a continuar d’encarregat / alcalde durant 4 anys més . Vosaltres decidiu.
Us demano el vot per la candidatura COMPROMÍS X BORREDÀ.

Joan Roma Cunill, candidat a Alcalde de Borredà





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?