Monday, May 04, 2015

 

BORREDÀ - EL PRIMER GRUP DEL PLA D'OCUPACIÓ HA COMENÇAT A TREBALLAR

EL PRIMER GRUP DEL PLA D’OCUPACIÓ HA COMENÇAT A TREBALLAR.
Avui dia 4 de maig el primer grup de 5 persones ha començat a treballar en les tasques programades per l’ajuntament. El primer dia s’ha dedicat a netejar, arreglar i condicionar el camí al Gorg del Salt. Aquest és un dels espais més visitats del poble i és lògic dedicar-hi especial atenció.
El lloc està senyalitzat a peu de carretera però es posarà un nou rètol un tram més avall per evitar que la gent pugui anar cap al camí del Molí de Dalt.  Un error força freqüent que volem evitar amb aquest nou cartell. A banda d’aquesta millorar, s’han de retocar alguns graons fets a la roca viva, netejar d’esbarzers el camí i sobretot donar més espai a la vista del Gorg, molt afectat per una gran esllavissada , ara fa 3 anys.
Feta aquesta millora, la programació és continuar endreçant tots els camins al voltant del poble, i al mateix temps , recuperar antigues fonts, o altres elements com l’àrea de pic-nic a prop del Pont de Sant Joan, o la capella de Pare Coll en el Camí dels Graus, etc. Al voltant del poble tenim un bon nombre de camins, amb fonts i altres elements d’interès, de manera que el grup del Pla d’Ocupació tindrà bona feina per fer en les properes setmanes.
Aquest grup compaginarà aquestes feines amb altres de reforç a la brigada d’obres municipal, com son les de preparació de les piscines per la nova temporada d’estiu, o la neteja de tots els parcs i jardins del poble, a més de la zona esportiva. Les darreres pluges han fet créixer de manera ràpida la vegetació i cal tallar-la i recollir-la cada dues o tres setmanes.
Tal com es va informar en una nota anterior, el total de persones que seran contractades en Plans d’Ocupació son 9 en total, 5 en aquest primer torn, i 4 en un segon. També tenim previst que alguna persona amb algun gran de discapacitat pugui ser contractada pel Consell Comarcal, mitjançant uns ajuts que ha rebut de la Diputació de Barcelona. En els propers deu o quinze dies es farà aquesta contractació.
Borredà, 4 de maig de 2015.
L’alcalde, Joan Roma i Cunill







<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?