Tuesday, May 26, 2015

 

AGRAÍMENT ALS 171 VOTANTS DE COMPROMÍS X BORREDÀ

LA CANDIDATURA DE COMPROMÍS X BORREDÀ AGRAEIX ELS 171 VOTS REBUTS.
Una vegada més, els ciutadans i ciutadanes de Borredà ens heu fet confiança i una vegada més us agraïm aquesta decisió.
Gràcies als 171 dones i homes que heu votat la nostra llista i que amb aquest resultat feu possible poder dur a terme l’ambiciós i al mateix temps realista PROGRAMA ELECTORAL, amb el qual ens hem presentat.
Aquest programa, ara és el que podrem aplicar. Un programa que conté un bon nombre d’actuacions en el nucli urbà, però també en tot el terme municipal. Es un compendi de necessitats que queden per realitzar i per cobrir, i que com sempre serà la nostra guia en l’acció de govern.
El resultat obtingut, permet garantir aquest compliment i aquesta és la nostra voluntat. Sempre hem procurat complir els compromisos adquirits, i així continuarem fent en el mandat que s’inicia el proper 13 de juny.
En uns moments en que moltes persones veuen com promeses fetes, en altres llocs i per altres partits, no s’han acomplert, aquí volem ser fidels als compromisos assumits. D’aquí el nom que varem posar a la nostra Candidatura COMPROMÍS X BORRED, i d’aquí la llista de compromisos que figuren en el programa, en la redacció del qual varen intervenir no solament els components de la llista, sinó també moltes altres persones del poble.
En nom propi, i de tots els membres de la Candidatura, agraïm la confiança dipositada en nosaltres per les 171 persones que el diumenge ens varen votar. No els defraudarem.
Borredà, 26 de maig de 2015.

Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?