Monday, March 16, 2015

 

PROPERA CONVOCATÒRIA PLA D'OCUPACIÓ - BORREDÀ 2015

PROPERA CONVOCATÒRIA  PLA D’OCUPACIÓ – BORREDÀ 2015.
Dintre de pocs dies la Agència de Desenvolupament Econòmic del Berguedà traurà la convocatòria i Bases del nou Pla d’Ocupació de l’Ajuntament de Borredà.
Inicialment volíem proposar només 4 o 5 llocs de treball, a temps complert, però vistes les persones que han demanat informació, hem decidit proposar 9 llocs de treball a mitja jornada, tal com varem fer l’any passat.
D’aquesta manera hi haurà més persones beneficiades, en uns moments en que la crisis continua sent molt dura i no s’estan creant llocs de treball com per absorbir els aturats que tenim en el poble.
La previsió és fer la contractació de 6 persones a mitja jornada per 3 mesos, començant el 1 de maig fins el 30 de juliol. I una segona fase amb 3 persones des del 1 d’agost fins el 30 d’octubre.
Les condicions per fer la inscripció , les posarem la setmana que ve a totes les cartelleres del poble, i a la web de l’ajuntament ( borreda.net) . Tal com ja s’ha dit la selecció, proves i tota la gestió anirà a càrrec de la Agència de Desenvolupament del Berguedà, que està a la Plaça Sant Joan de Berga.
Les feines a realitzar seran les mateixes que l’any passat: manteniment de jardins, preparació piscines municipals, arranjament de fonts, manteniment de camins, pintar mobiliari urbà, neteja del poble, etc, etc.
Recordem a tots els interessats que una condició imprescindible és que estiguin donats d’alta a la oficina del SOC ( servei d’ocupació de Catalunya) com a demandants de feina.

L’Alcalde, Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?