Tuesday, March 17, 2015

 

PLA DE VIGILÀNCIA CONTRA INCENDIS - CONVOCATÒRIA

CONVOCATÒRIA VIGILANTS PREVENCIÓ INCENDIS – DIPUTACIÓ 2015.
                             IMPORTANT I URGENT.

Com cada any la Diputació de Barcelona acaba de treure la convocatòria per la contractació de VIGILANTS, en el marc de la campanya de Prevenció d’Incendis Forestals 2015.
Tots els interessats / interessades podeu consultar les bases a ( borreda.net) o a la web de la Diputació de Barcelona. Concretament es tracta de la Convocatòria S-09/15 de Selecció de Personal.
El termini de presentació de sol·licituds acaba el dilluns vinent dia 23 de març, per la qual cosa recomanem fer els tràmits els més aviat possible.
La feina consisteix en la vigilància i prevenció d’incendis forestals durant els mesos d’estiu, en un vehicle 4x 4 que contracta la Diputació de Barcelona . El territori a vigilar és el terme municipal de Borredà i municipis veïns. La contractació es fa per un any, prorrogable a l’any següent.
La selecció, proves i contractació van a càrrec directament de la Diputació de Barcelona i a nivell d’ajuntament ens limitem a donar la informació i posteriorment paguem el combustible del vehicle destinat al nostra municipi i a tenir un espai per guardar-lo durant la nit.
Per a qualsevol dubte podeu trucar al tècnic responsable de l’enllaç entre les ADF’s i la Diputació de Barcelona , l’enginyer Guillem Canal , que té despatx a la seu del Consell Comarcal del Berguedà, tel. 93 821 35 53.
Recordem que el termini per la presentació de sol·licituds acaba el dilluns dia 23 de març, i les bases es poden obtenir de la web de l’ajuntament o de la Diputació de Barcelona.
Borredà, 16 de març de 2015.

L’alcalde, Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?