Monday, March 23, 2015

 

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ I ORGANITZACIÓ DE LA PRIMERA BORREDÀ X TRAIL

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ I ORGANITZACIÓ DE LA PRIMERA- BORREDÀ X TRAIL.
Ahir, diumenge dia 22 de març, va tenir lloc la primera prova de la BORREDÀ X TRAIL, amb tres recorreguts possibles: 11 k / 28 k / 44 km.  La por al mal temps es va esvair a primer hora del matí amb un bon sol que va lluir fins al final de la prova, quan ja no podia malmetre la participació.
La inscripció de participants va superar les 270 persones, en una demostració que la aposta feta pels organitzadors era encertada. El lloc elegit, Borredà i els recorreguts foren plenament valorats per tots els participants, amb ganes de tornar l’any que ve.
I efectivament, l’Ajuntament valora molt positivament aquesta primera X TRAIL, en primer lloc per l’excel·lent organització, indispensable per poder dur a terme una prova com aquesta. Han estat mesos de preparació per poder disposar de tot el material tècnic, documental i pràctic com perquè tothom podés participar-hi amb garanties de ser atès en cas de necessitat. En segon lloc, l’alta participació, tot i els anuncis de molt mal temps, demostra l’interès en proves com aquesta, apartades dels llocs més habituals, com son les grans ciutats. Anar a un petit poble , just al llindar de la província de Barcelona i de la de Girona, ha estat una aposta atractiva per aquests centenars de participants.
I cal assenyalar que entre els participants n’hi teníem 3 del poble: Roger Camprubí, Joan Forcada i Jordi Codina, tots tres avesats i experimentats corredors en proves tant o més difícils que les d’ahir. La demostració de la seva forma física fou l’excel·lent resultat de Jordi Codina, i Joan Forcada en la prova més llarga, i el primer lloc aconseguit pel jove Roger Camprubí en la prova dels 11 k. Precisament el Roger, no va voler anar més lluny per no posar en perill el dur entrenament que està duent a terme per participar en properes proves a nivell nacional i estatal, en triatló, la seva especialitat. A tots 3 corredors, vagi la nostra entusiasta felicitació, pel destacat paper fet ahir.
I vull felicitar als organitzadors. En primer lloc a la Regidora l’Esports, Anna Maria Cunill i la tècnica, Vanessa Chirveches, les quals des de fa mesos han estat treballant amb en Miquel i Victor, promotors de la X TRAIL, perquè tot anés perfecte. Així ha estat, i això permet pensar ja en futures edicions, en les quals l’ajuntament de Borredà, estarà en primera línia, al costat dels promotors.
Proves com les d’ahir, juntament amb altres esdeveniments similars, son els que posen Borredà en el mapa del país. Donen a conèixer el poble i el promocionen , lligant paisatge, monuments, gastronomia, comerç i turisme, com perquè participants i acompanyants tinguin ganes de tornar.
Bé, doncs, felicitats a tots els organitzadors i participants, i us esperem en la SEGONA X TRAIL BORREDÀ 2016.
Borredà, 23 de març de 2015.

L’Alcalde, Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?