Monday, March 30, 2015

 

BORREDÀ EXPRESSA EL SEU CONDOL PER MARGARITA RIVIERE, VEINA NOSTRA.



BORREDÀ EXPRESSA EL SEU MÉS SENTIT CONDOL PER LA PÈRDUA DE LA NOSTRA VEÏNA , MARGARITA RIVIERE.

Fa uns vint anys que la Margarita i el seu marit, varen elegir Borredà per fer-s’hi una casa, i venir-hi a passar caps de setmana, vacances i altres temporades de l’any.
Aquí havien pensat passar-hi els anys de jubilació, en contacte amb la natura i continuar treballant en el que era la seva vida: escriure.
Ahir, es va produir el fatal desenllaç després d’un període de complicacions en la salut que finalment han estat fatals.
Catalunya perd una persona destacada, símbol d’un temps i d’un país que batalla per avançar. Ella ho va fer en la seva professió, convertint-se en un referent del periodisme, primer, i de l’escriptura, en general , després amb prop d’una trentena de llibres publicats. El darrer, fa ben pocs dies.
Durant tots aquests anys la Margarita, sola o acompanyada, venia a comprar al poble, donava una volta, saludava a tothom i esdevenia una veïna més. No volia diferències ni tractaments especials. Venia aquí a buscar la calma i tranquil·litat que difícilment es troba en una gran ciutat, i voltant pel món. Aquí ha escrit, pensat i reflexionat sobre tot el que esdevenia en el món, per posar-hi en articles, i llibres.
En nom propi i del Consistori que presideixo, però també en nom de tot el poble de Borredà, trametem el més sentit condol a la família. Hem perdut una veïna, una persona intel·ligent, planera i afable. Que descansi en Pau.

Joan Roma i Cunill, Alcalde de Borredà





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?