Thursday, February 19, 2015

 

BORREDÀ, L'ALCALDE, JOAN ROMA, ANUNCIA LA SEVA CANDIDATURA


JOAN ROMA, DE NOU, CANDIDAT A L’ALCALDIA DE BORREDÀ.
Resolt favorablement el darrer capítol judicial, Joan Roma anuncia la seva candidatura a l’alcaldia de Borredà, per setena vegada. Anirà al capdavant d’una llista conformada per persones independents, una part de les quals formen part de l’actual equip de govern municipal, i una altra part seran noves incorporacions. Es respectarà la voluntat d’igualtat de gènere, amb meitat dones i meitat homes, a la candidatura.
Els motius principals per presentar-se son similars als de les anteriors ocasions i es poden resumir en els punts següents:
1.- Il·lusió i compromís per continuar participant en la millora del poble, tant a nivell d’obres, equipaments i infraestructures, com de serveis a la població. Els anys al capdavant de l’ajuntament no han fet minvar la il·lusió . Al contrari manté la mateixa que tenia quinze o vint anys enrere.
2.- Desig de poder dur a terme el gran projecte de renovació de tot el nucli urbà. Aquesta obra supera els dos milions d’euros, i es fraccionarà en 5 o 6 fases, dues de les quals es duran a terme en el proper mandat. Aquesta és la gran obra pendent, després d’haver resolt els grans reptes en matèria d’infraestructures, equipaments i serveis.
3.- Voluntat d’emprendre una nova etapa d’atracció d’empreses, activitats i serveis per retenir la població, i facilitar el seu creixement.
4.- Mantenir el compromís del progrés del poble, per damunt de qualsevol altra consideració, sense entrar en batalles estèrils que no siguin competència de l’ajuntament. La nostra prioritat és el poble i els seus habitants.
5.- Evitar que l’ajuntament caigui en mans de persones més interessades en els seus beneficis particulars, que en els de tot el poble.
Aquests son els principals motius de la presentació de la candidatura que en el seu moment donarà a conèixer el programa electoral amb el qual es presentarà a les eleccions municipals del 24 de maig.
Borredà, 19 de febrer de 2015.
El Candidat a l’Alcaldia de Borredà, Joan Roma i Cunill.







<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?