Wednesday, February 04, 2015

 

BORREDÀ - ALLARGUEM TERMINI RECOLLIDA RESTES VEGETALS DE GRAN VOLUM





BORREDÀ – S’ALLARGA EL PERÍODE DE RECOLLIDA DE RESTES DE PODA I ARBRES.
Des de fa 2 anys l’ajuntament ha posat en marxa un nou servei de dipòsit de restes vegetals de gran volum que no poden ser tractats en els contenidors d’orgànica.  En aquests casos les restes es poden portar al camp de futbol on es dipositen i finalment es cremen, amb les degudes mesures de seguretat.
Els mesos de recollida , fins ara eren desembre i gener. A la vista de les persones interessades, allarguem el període de recollida fins a finals de febrer. Per tant, tothom qui tingui restes vegetals, procedents de la poda d’arbres, o arbres trencats per les darreres ventades, branques, etc, les pot dipositar a l’espai habilitat en el camp de futbol.
A finals de febrer, la brigada farà una nova crema de tot el material recollit i així tancarem el present exercici fins el proper mes de desembre.
Es molt important seguir aquesta recomanació i evitar deixar branques o troncs en altres espais. I sobretot no llençar aquestes restes en els contenidors d’escombraries, lloc inadequat i que a més suposa col.lapsar uns contenidors que no tenen aquest ús.
Recordem, doncs, la campanya per dipositar restes vegetals de gran volum ACABA EL DISSABTE 28 DE FEBRER.
I perquè consti signa el present document a Borredà, el dia 31 de gener de 2015.

L’Alcalde – President , Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?