Friday, January 16, 2015

 

BORREDÀ: L'ALCALDE ENCARREGA UNA ACTUACIÓ JUDICIAL CONTRA ESCRIT PUBLICAT A -APUNT.INFO



L’ALCALDE DE BORREDÀ ENCARREGA ALS SERVEIS JURÍDICS PREPARAR UNA DEMANDA CONTRA –APUNT.INFO-
A dia d’avui, 16 de gener de 2015, m’he assabentat per una persona de fora del poble de la publicació d’un escrit en el mitjà de comunicació digital : APUNT.INFO ( Portal de comunicació del Bages, Berguedà i Solsonès) sota el títol de BORREDÀ: PER VERGONYA DE TOTS. Aquest escrit no ve signat, però se suposa ha estat admès, supervisat i tingut el vist i plau de la direcció d’aquest mitjà digital del qual no tenia coneixement.
L’escrit en qüestió conté una enorme quantitat de falsedats, injúries i calumnies i atacs al meu honor , per la qual cosa l’he remès als serveis jurídics municipals perquè de forma urgent emetin un dictamen, indispensable per emprendre les accions legals que es considerin adients.
Fa unes mesos ja vaig anunciar que no estava disposat a deixar passar cap més atac a l’honor , la  honestedat i la veracitat. Tots els actes, en tant que alcalde, han estat degudament supervisats, controlats i auditats pels organismes corresponents, tant polítics com tècnics, amb plena conformitat amb la normativa legal vigent. No s’ha trobat ni es trobarà cap infracció a la legalitat, i no es pot deixar sense resposta un escrit com l’esmentat, en el qual hi figuren una enorme quantitat de falsedats, invencions fàcils de provar i constatar anant només a les actes dels plens o a qualsevol publicació oficial , relacionada amb el funcionament dels ajuntaments.
Igualment l’escrit conté injúries i calúmnies. Es per aquest motiu que he encarregat un dictamen jurídic, previ a la decisió de portar l’escrit davant dels tribunals. Aquí es barreja vida personal, privada , amb la pública, i tant en un àmbit com amb l’altre, està ple de falsedats i acusacions increïbles.
Considero lamentable que una publicació pugui acceptar sense cap comprovació un escrit , amb un contingut que vulnera tota la legislació en matèria de protecció de dades, protecció a l’honor, i delictes clars en matèria de falsedat, tergiversacions, invencions, injúries i calumnies.
Es per tot l’exposa’t que anuncio la presentació d’una demanda contra la publicació APUNT.INFO, per haver publicat l’escrit esmentat.
Borredà, 16 de gener de 2015.

L’alcalde, Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?