Friday, December 12, 2014

 

EN RECONEIXEMENT TASCA MOSSOS D'ESQUADRA - BERGUEDÀ

EN RECONEIXEMENT A LA TASCA DELS MOSSOS D’ESQUADRA – COMISSARIA BERGUEDÀ
Benvolguts membres del Cos de Mossos d’Esquadra,
És poc habitual en el nostre país reconèixer i felicitar persones o col·lectius que fan una feina determinada, i la fan bé. L’habitual és criticar-los, si han comès algun error, o ignorar-los en tot moment, si no se’ls necessita.
En el meu cas, sempre m’ha agradat estar a les verdes i a les madures i comprendre la complexitat de la feina de cadascú. En el vostre cas és una de les més complicades, en un món en que el principi d’autoritat és permanentment qüestionat, i amb comportaments que han trencat l’harmonia i civisme que ens eren propis.
Teniu una extensa comarca per protegir, i multitud de temes per vigilar, controlar i sancionar, de manera que els alcaldes us tenim com eina indispensable per garantir no només la seguretat dels nostres conciutadans, sinó també fer complir les ordenances, allà on existeix conveni i cessió de competències, com és el cas de Borredà, des de fa molts anys.
Aprofito la proximitat de final d’any per valorar molt positivament la vostra actuació en el municipi i estic segur que el mateix podré dir l’any vinent i els que li seguiran.
Us animo a continuar pel mateix camí d’entrega, servei i eficàcia en pro de la seguretat i tranquil·litat dels veïns del poble. Tingueu per segur que malgrat no us ho diguin personalment, la vostra valoració és alta, i d’aquí que us ho escrigui jo , en nom propi i per tots ells.
Que tingueu unes bones Festes de Nadal, que tingueu i tinguem un tranquil i millor 2015, i que cap de vosaltres prengui mal, per culpa de malfactors.
Felicitats i ànims.
Borredà, 12 de desembre de 2014.


Joan Roma i Cunill
Alcalde – President de l’Ajuntament de Borredà


A TOTS ELS MEMBRES DEL COS DE MOSSOS D’ESQUADRA ,DESTINATS A LA COMISSARIA DE BERGA.

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?