Friday, December 19, 2014

 

BORREDÀ APROVA EL PRESSUPOST 2015 PER UNANIMITAT



BORREDÀ APROVA EL PRESSUPOST 2015, PER UNANIMITAT.
En el Ple Ordinari del passat dilluns dia 15, es va presentar, debatre i aprovar el pressupost municipal per l’any que ve, per un import total de 974.000,00 euros.
Per segon any consecutiu l’ajuntament havia aprovat les Ordenances congelant tots els impostos i taxes, compromís assumit per l’equip de govern, mentrestant duri l’actual crisi.
Aquest pressupost contempla unes inversions en obres per un import de 420.600,00 euros. Es a dir, de lluny és la partida més important i demostra la continuïtat inversora de l’ajuntament, malgrat la crisi. Aquesta partida contempla una gran obra per un import de 372.000,00 consistent en renovar totalment el primer tram del Carrer Manresa i del Carrer Queralt, just a l’entrada del poble. Aquesta obra es finança amb 250.000,00 euros de subvenció de la Diputació de Barcelona i 122.000,00 euros de crèdit de Caixa de la mateixa Diputació. Serà l’obra més gran d’aquest mandat, i suposa iniciar la primera fase de la renovació complerta de tot el Casc Urbà. Un gran projecte que tindrà continuïtat en els propers anys, fins tenir totalment renovats els carrers i places del Nucli Antic del poble.
La segona obra, per un import de 30.600,00 euros consisteix en el tancament perimetral dels dipòsits d’aigua situats a Campalans, Capdevila, i Cal Gall. Son dipòsits generals d’aigua, construïts en els darrers 10 anys i es vol tenir-los totalment protegits i aïllats, mitjançant tanques metàl·liques de 2 metres d’alçada.
La tercera obra que contempla el pressupost amb un import de 18.000,00 consisteix en pavimentació amb formigó el pas de terra, entre el camp de futbol i la pista poliesportiva. Aquesta obra suposa deixar totalment acabat l’interior de la zona esportiva, i adaptar-la a les normes de mobilitat i seguretat.
El pressupost fou aprovat per unanimitat dels dos grups presents en el Consistori ( PSC i CiU), a l’igual que l’any anterior.
Aquest pressupost manté totes les partides considerades essencials per garantir els serveis bàsics prioritaris: serveis socials, gent gran, ensenyament, sanitat....
Es voluntat també de l’equip de govern de poder convocar un nou Pla d’Ocupació de cara l’any vinent, si s’aprova una petició feta a la Diputació de Barcelona i si la Generalitat treu una nova convocatòria. Aquest any s’han pogut contractar 9 persones durant 3 mesos i el resultat ha estat clarament satisfactori, per la qual cosa l’alcalde va manifestar l’interès en poder fer una nova convocatòria.







<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?