Sunday, October 26, 2014

 

BORREDÀ - RESULTAT RECOLLIDA ROBA - PRIMER SEMESTRE 2014

BORREDÀ RECULL 1.189 QUILOS DE ROBA, EN EL PRIMER SEMESTRE 2014.
El grup HORITZÓ, ens ha enviat el resultat del funcionament del Contenidor de recollida de roba, situat a l’Aparcament Municipal, en aquest primer semestre de 2014. Primer any de funcionament d’aquest servei de recollida.
En aquest primer semestre s’han recollit 1.189 quilos de roba, la qual cosa equival a un estalvi de 4.280 quilos de CO 2, o a 7.134.000 litres d’aigua, o a 238 quilos de fertilitzant, segons càlculs basats en www.bir.org
A banda d’aquesta clara aposta mediambiental, el més important és el que significa de col·laboració a la tasca del Grup HORITZÓ, juntament amb altres organitzacions socials dels municipis i la comarca, de manera que la valoració a nivell econòmic es pot situar en els 1.855 euros( a preu de botiga de segona mà).
En tant que Alcalde de Borredà, vull felicitar a tots els ciutadans per aquesta important participació, animant a continuar-la, per contribuir al reciclatge, però sobretot perquè amb aquesta recollida, facilitem el treball d’un gran nombre de persones amb discapacitats, malalties mentals , i /o amb risc d’exclusió social.
El nostre poble sempre ha estat molt actiu i sensible davant les dificultats dels col·lectius més desfavorits, i ara ho podem tornar a veure amb el primer resultat de tenir un Contenidor de recollida de roba.
Borredà, 20 d’octubre de 2014.

L’Alcalde, Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?