Wednesday, October 01, 2014

 

BORREDÀ - PLE DE LA CONSULTA.

BORREDÀ – CELEBRA EL PLE DE LA CONSULTA, AMB LA RETIRADA DE LES MOCIONS.
Avui, dimecres dia 1 d’octubre a les 12 del migdia, s’ha celebrat el Ple extraordinari convocat per debatre i votar sobre la Consulta del 9N.  La resolució del Tribunal Constitucional, suspenent tots els actes lligats a  la Consulta ha motivat la lectura d’un informe jurídic redactat per la secretària de la Corporació i tot seguit l’alcalde ha retirat les dues mocions presentades, en compliment de la legalitat.
Exposats els motius de la retirada, l’alcalde ha llegit la Moció consensuada entre els dos grups municipals, manifestant que per acord de tots els presents s’obligaven a donar-li compliment,a nivell personal, i que en el supòsit de l’aixecament de la suspensió per part del TC, i la Generalitat, es comprometia a convocar un nou Ple per oficialitzar la Moció que avui no es podia posar a votació.
També ha recordat que ja el 7 d’abril havia manifestat a la Vicepresidenta del Govern, la disponibilitat de participar en la Consulta, dintre del marc legal.
El que no pot fer un Alcalde ni una Corporació Municipal és incomplir la legalitat vigent. Es el mateix que ha fet la Generalitat de Catalunya, arran la resolució del Tribunal Constitucional.
Borredà, 1 d’octubre de 2014.
L’alcalde, Joan Roma i Cunill







<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?