Wednesday, October 29, 2014

 

BORREDÀ - OBRES EN CURS AL CAMÍ DE LA ROCA

OBRES EN CURS AL CAMÍ DE LA ROCA
Aquest matí de dimecres, dia 29 d’octubre, han començat les obres de reparació i renovació del Camí de la Roca, entregades a l’empresa Pasquina de Berga. De fet les obres havien de començar demà, i s’han avançat al dia d’avui.
Tothom pot comprovar la necessitat d’aquesta actuació i el bon resultat que tindrà , una vegada acabades. Si tot va com està previst, i el temps acompanya, aquest divendres a la tarda el camí quedarà totalment acabat.
Per raons evidents s’ha tancat l’accés a la zona, posant la senyalització corresponent. Tant bon punt hagin acabat es reobrirà al trànsit aquest camí d’accés al poble des de la carretera de Sant Jaume.
La setmana vinent començaran les obres de tancament perimetral de la zona dels dipòsits generals a Subirà, obra entregada a Obres i Construccions Camprubí, i a principis del mes que ve, començaran les obres de Restauració del Pont de Sant Joan, entregades a Bovil. D’aquesta manera posem en marxa 3 importants actuacions, totes elles finançades per la Diputació de Barcelona.
Borredà, 29 d’octubre de 2014.

L’alcalde, Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?