Thursday, October 30, 2014

 

BORREDÀ - CARTA DE COMIAT A ROSA HERAS- INFERMERA CONSULTORI MÈDIC MUNICIPAL



A ROSA HERAS- INFERMERA BORREDÀ.
Benvolguda Rosa,
Permet-me com Alcalde de Borredà,  agrair la teva llarga i profitosa dedicació a la tasca d’infermera del Consultori mèdic municipal.
T’ha arribat l’hora de la merescuda jubilació i l’hora de deixar pas a una nova professional que dugui a terme la teva feina. No és fàcil trobar persones que arrelin en un poble petit i tinguin el coneixement i sensibilitat per tractar a tots i cadascun dels usuaris del Consultori.
Precisament el coneixement de cada persona, les circumstancies vitals de la seva existència, de la seva professió, del seu entorn immediat, permet tractar millor qualsevol incidència mèdica, i saber-la superar de la millor manera possible. Aquesta feina, amb absoluta coordinació i cooperació amb el metge o metgessa, permet superar amb èxit els problemes de salut.
I la salut, és la primera de les prioritats de tot governant, sensible a les necessitats dels ciutadans. Es per aquest motiu que els habitants de Borredà ens hem sentit ben compresos i ben atesos per tu, demostrant la teva alta professionalitat.
I una professional es pot limitar a fer la tasca encomanada, de manera estricta, o aprofundir en els seus coneixements i experiències per poder aportar novetats i millorar l’atenció dels pacients. Aquest ha estat el teu cas, i d’aquí que de ben segur trobarem a faltar la teva presència i experiència.
Però, tot té un principi i un final, i en aquesta hora d’iniciar una nova etapa, fora de la pràctica sanitària, t’agraïm i felicitem per tots aquests anys de dedicació a la gent del poble. En nom propi , del Consistori que presideixo, i de tot el poble de Borredà, et desitgem una llarga i feliç jubilació. Per molts i molts anys.
Borredà, 29 d’octubre de 2014.
L’Alcalde – President

Joan Roma i Cunill


A LA SRA ROSA HERAS – INFERMERA DEL CONSULTORI MÈDIC DE BORREDÀ.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?