Friday, September 19, 2014

 

EL DIRECTOR GENERAL DE TELECOMUNICACIONS, A BORREDÀ

EL DIRECTOR GENERAL DE TELECOMUNICACIONS DE LA GENERALITAT VISITA BORREDÀ, CONVIDAT PER L’ALCALDE, JOAN ROMA.
Avui, dijous dia 18 de setembre, Jordi Puigneró, Director General de Telecomunicacions de la Generalitat ha realitzat visita a l’ajuntament de Borredà, per tractar diversos temes relacionats amb la seva Direcció General.
L’alcalde de Borredà, Joan Roma,li havia adreçat una carta a principis del mes d’agost, i el Director General s’havia compromès a visitar el poble i tractar els temes de manera personal. Avui a les 9.30 ha arribat al poble i ha mantingut reunió amb l’alcalde, les dues tinents d’alcalde i un tècnic municipal. Durant dues hores se li ha exposat la problemàtica entorn la cobertura de mòbil, Internet, els problemes del repetidor de Puigdon ( Alpens), com arribar a cobrir tot el terme municipal perquè zones com les de Riera de Merlès, tinguin bon servei,... així com obtenir informació sobre el futur de les noves tecnologies en el món rural.
La reunió ha estat profitosa i s’ha acordat mantenir propers contactes per poder comprovar el resultat de diverses gestions a realitzar.
La primera de les gestions la farà el mateix alcalde de Borredà amb l’alcaldessa d’Alpens i l’alcalde de Les Llosses, per mirar de resoldre de manera definitiva el problema del repetidor de Puigdon, bàsic per garantir una bona cobertura de mòbil, en tot aquest ampli territori.
Una altra gestió serà prop de l’empresa Telefònica per acordar un millor i més ampli servei , tant de mòbil com d’Internet. També per comprovar les possibilitats d’extensió de la fibra òptica en un moment en que la posarem en el edifici de les Escoles, precisament dintre de pocs dies.
Un tercer tema ha estat el de rebre puntual informació sobre el desenvolupament de les noves tecnologies en el món rural, com també la propera remodelació de les freqüències de TDT, amb un nou concurs d’adjudicació de canals de TV. Aquest tema és important per quan l’ajuntament de Borredà disposa d’un servei municipal de TV per cable, i està a l’espera de reubicar els canals que varen ser anul·lats fa poc més de 3 mesos.
En resum, la reunió ha estat clarament positiva, i esperem poder resoldre alguns dels temes tractats, en els propers mesos.
Borredà, 18 de setembre de 2014.

L’alcalde, Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?