Friday, July 25, 2014

 

LA C-26 - BERGA - RIPOLL NO APTA PER CAMIONS GRAN TONATGE - BORREDÀ 2014

DEPARTAMENT TERRITORI I SOSTENIBILITAT
DIRECCIÓ GENERAL CARRETERES
Av. Josep Terradellas, 2 – 6
08029 BARCELONA
                                                         Borredà, 25 de juliol de 2014.
Benvolgut Director General,
A data d’avui , al voltant de les 10 del matí s’ha produït un nou incident greu a la C-26, dintre del terme municipal de Borredà, proper a la cruïlla amb la BV 4654 ( Crtra. Borredà – Montesquiu). L’incident ha consistit en que un tràiler de matrícula francesa, ha quedat atrapat en un revolt molt tancat, a l’alçada de l’enllaç amb el camí rural que porta a la masia de Subirà.
El tràiler atrapat, entre les dues barreres protectores, ha rebentat alguna de les rodes, i amb grans dificultats ha pogut ser ajudat a sortir d’aquest trampa habitual en vehicles d’aquestes dimensions. El tràiler anava direcció a Berga.
Parlem d’un nou incident, fins que algun dia parlarem d’incidents amb morts. La renovació i substitució de les tanques protectores, habituals, per altres de més adaptades a les necessitats actuals, va comportar un estretament de la calçada, puix que ocupen la vorera i no tenen cap mena de voladís. Els camions, siguin de gran tonatge o normal, veuen sobre el mapa una carretera que els escurça el trajecte i agafen una carretera amb múltiples trampes, fins arribar prop del tram nou, de la C-26, ja a l’alçada de l’ambassament de La Baells.
Es del tot indispensable i urgent, posar senyalització adient a la sortida de Ripoll i de Berga, advertint que la C-26 és una carretera de petites dimensions, totalment inadequada per camions de gran tonatge. S’ha d’obligar a emprar altres rutes per anar a destí, oblidant-se de dreceres que es poden convertir en trampes molt complicades pels seus vehicles i poden causar accidents amb greus conseqüències.
A l’espera que sigui estudiada i atesa aquesta petició, rebi una cordial salutació.
L’alcalde – president

Joan Roma i Cunill

AL DIRECTOR GENERAL DE CARRETERES – GENERALITAT DE CATALUNYA.

       





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?