Friday, July 18, 2014

 

CONSULTA PRÈVIA A L'ACORD SOBRE FESTES LOCALS - BORREDÀ 2015

                                                                          BARS, BOTIGUES,COMERÇOS, RESTAURANTS
                                                                          BORREDÀ
                                                                                                            18 de juliol de 2014.
Benvolguts senyors,
Antigament la Festa Major de Borredà, es celebrava el 15 d’agost, festivitat de la Mare de Déu, patrona d’un gran nombre de municipis de Catalunya. Uns 40 anys enrere, es va considerar millor retardar uns dies la festa per evitar aquesta coincidència amb uns 300 pobles del país, i així allargar una mica més l’estiu.
Els temps han canviat enormement i aquells arguments inicials, donen pas a d’altres, amb múltiples versions. L’ajuntament cada any ha de decidir els dos dies de festa local que ens pertoquen i és tradició posar-los en el dilluns i dimarts de la Festa Major. L’any 2015, el dia 15 s’escau en dissabte, per la qual cosa les festes locals podrien ser el dilluns 17 i el dimarts 18. O si es volgués retardar, podríem decidir el dilluns dia 24 o el dimarts dia 25.
En el darrer Ple Municipal , varem acordar de fer una consulta, en primer lloc a l’entitat Borredà de Festa, en tant que Comissió de Festes, i en segon lloc a vostès, en tant que propietaris de negocis en el poble. Aquesta consulta és merament informativa, a efectes de saber la seva opinió, i contrastar-la amb les altres, de manera que finalment el Consistori, que és qui té les competències prengui la decisió que consideri oportuna.
Es per aquest motiu que li demanem, si està interessat, a expressar la seva opinió en aquesta mateixa carta, posant una creu en la opció que cregui més convenient.
A l’espera de tenir resposta des d’avui i fins el dia 1 d’agost, els saludo molt cordialment.
L’Alcalde


Joan Roma i Cunill

Opció 1: Prefereixo les festes locals el dilluns dia 17 i dimarts dia 18  
Opció 2: Prefereixo les festes locals el dilluns dia 24 i dimarts dia 25

Signat:...........................................
Borredà dia ......   de juliol de 2014

Posi una creu al costat de la opció 1, o de la opció 2, i tiri aquesta resposta a la bústia de l’ajuntament FINS EL DIA 1 D’AGOST DE 2014.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?