Tuesday, June 03, 2014

 

BORREDÀ - HA COMENÇAT A TREBALLAR EL PRIMER EQUIP DEL PLA D'OCUPACIÓ.

BORREDÀ – AHIR VA COMENÇAR EL PRIMER PLA D’OCUPACIÓ.


Ahir, dilluns dia 2 de juny, es va posar en marxa el primer Pla d’Ocupació, finançat per la Diputació de Barcelona, i gestionat per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà. En aquest primer pla, s’han contractat 5 persones, que treballaran durant 3 mesos, concretament de l’1 de juny al 1 de setembre , dia en que entrarà el segon Pla, amb 4 altres persones.

Aquest primer equip va rebre la vestimenta pertinent i va començar la feina planificada per l’equip de govern municipal. Uns van a netejar parcs i jardins, altres a netejar i repintar bancs. Aquestes son les primeres feines, a les quals seguiran les de desbrossar camins propers al poble com el que porta cap al Camí del Graus, seguint el GR4, o el camí de la font de la Llosada, o a Rotgers. Aquests son camins molt utilitzats pels excursionistes, i gent del poble, en les seves passejades.

També reservem per aquest equip, pintar l’interior de les escoles, i tota la senyalització del poble. S’han de repintar els passos de vianants, les zones d’aparcament, etc, i el manteniment constant dels parcs i jardins en una primavera plujosa com aquesta que incrementa ràpidament la gespa i els arbustos.

Aquest equip està coordinat per la Regidora Anna Ma Cunill, i sota les ordres del cap de la brigada municipal d’obres , Josep Culell. L’horari de treball és de 9 a 13 hores, excepte en diades amb activitats festives en que l’horari s’adaptarà a les necessitats de la festa. Siguin els dies de la Festa Major, o altres dies amb actes destacats i que obliguen a preparar els espais necessaris, ajudar als organitzadors i finalment netejar el final de festa. En aquests casos les hores invertides es restaran de les hores en dies laborables.

La intenció de l’equip de govern és aprofitar al màxim el pla d’ocupació per posar al dia alguns espais molt utilitzats a l’estiu com és la zona esportiva, o els zones verdes de la zona nord i Cal Gall, o el del Camí de la Roca. Son grans espais que la brigada d’obres no té temps de dedicar-hi moltes hores, i en canvi ara, es podran arreglar millor.

A finals d’any acabarà el segon equip i confiem en poder obtenir un nou Pla d’Ocupació de cara l’any vinent. Així ho hem demanat i així voldríem que fos per part de molts ajuntaments amb els quals estem treballant per reclamar-lo a Diputació o Generalitat.

Joan Roma, alcalde de Borredà






<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?