Monday, May 12, 2014

 

BORREDÀ - EL DISSABTE PASSARAN 1000 MOTORISTES.



       BORREDÀ – DISSABTE DIA 17 DE MAIG -  RIDER 1000
La Rider 1.000 és un esdeveniment motociclista no competitiu que aquest any passarà per Borredà.
Això vol dir que el dissabte vinent 1.000 motoristes utilitzaran la nostra carretera per participar en aquesta sortida, consistent en fer 1.000 quilòmetres per carreteres obertes al trànsit. L’itinerari no està definit, però hi ha uns controls de pas, que a Borredà estarà situat a l’entrada del poble, just davant el Restaurant Baix Pirineu.
Els participants disposen d’un temps màxim de 20 hores per cobrir el trajecte fixat i sortiran de 6 en 6, cada minut a partir de les 6 del matí d’aquest dissabte, amb sortida i arribada a la ciutat de Manresa.
Deixem clar que la RIDER 1000 no és una carrera, i per tant els motoristes no han de córrer sinó seguir l’itinerari que hagin elegit, i passar per cadascun dels controls establerts per poder recollir a l’arribada el pin numerat que indica haver complert el trajecte.
De totes maneres, avisem a tothom que durant unes hores, tindrem un trànsit de motos com mai hem vist, durant el matí de dissabte. Que tothom faci atenció i qui vulgui gaudir d’aquest espectacle ho podrà fer en múltiples indrets del terme municipal per on passaran els motoristes.
Borredà, 12 de maig de 2014.

L’alcalde – president. Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?