Tuesday, April 29, 2014

 

CX TINDRÀ DESPATX A L'AJUNTAMENT DE BORREDÀ

CATALUNYA CAIXA DISPOSARÀ D’UN DESPATX A L’AJUNTAMENT DE BORREDÀ – TOTS ELS DILLUNS DE 10 A 1.




Ahir, dia 28 d’abril, la oficina de Catalunya Caixa a Borredà va tancar portes i ja no tornarà a obrir.

El servei que continuarà operatiu serà el del CAIXER AUTOMÀTIC, situat a pocs metres de la oficina, en el lloc de sempre

L’ajuntament de Borredà ha ofert a Catalunya Caixa un despatx, a la planta baixa de la Casa Consistorial, per tal de poder atendre les consultes, dubtes i gestions que la gent de Borredà els vulgui adreçar. El despatx està equipat amb un equip informàtic, impressora i disposa d’un telèfon fix.

Tothom qui vulgui podrà fer ús d’aquest servei, atès per un dels professionals de Catalunya Caixa, habitual de la oficina de Borredà , en els darrers anys.



Lamentem el tancament de la Oficina de CX. El considerem injust i no prou ben explicat a nivell econòmic i de servei.

L’Equip de govern de l’ajuntament de Borredà esperarà a conèixer el nou propietari de CX per poder demanar reunió al més alt nivell, amb la intenció de proposar la reobertura de la oficina, dos dies a la setmana com venia funcionant fins ara.

Considerem indispensable que el poble pugui tenir oficina oberta, vist el moviment bancari dels propis habitants i de tots els que hi venen com a segons residents, o de turisme. Oportunament donarem compte de les gestions dutes a terme i dels resultats obtinguts.

Borredà, 29 d’abril de 2014.

L’Alcalde- president. Joan Roma i Cunill






<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?