Friday, April 11, 2014

 

BORREDÀ - PLA D'OCUPACIÓ FINANÇAT PER LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA



BORREDÀ – PLA D’OCUPACIÓ FINANÇAT PER LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA.

Dies enrere varem informar de la concessió d’un ajut econòmic de la Diputació de Barcelona per destinar a la creació d’un Pla d’Ocupació.
Aquest Pla d’Ocupació permetrà la contractació de 9 persones, durant 3 mesos a mitja jornada, i tota la gestió , selecció, contractació i pagament s’ha delegat a la Agència de Desenvolupament Econòmic del Berguedà ( antic Consorci de Cercs).
Qui estigui interessat en veure les Bases de la Convocatòria, les trobarà a la web de l’ajuntament de Borredà ( borreda.net ) o a la web de la Agència.
En aquestes Bases figuren totes les condicions per poder accedir al Pla d’Ocupació, i com s’ha de fer la inscripció, que pot ser presencial o via electrònica.
Si algú té dificultats per accedir a la documentació pot venir a l’ajuntament, i li facilitarem una còpia en format paper. Igualment qui no tingui mitjans tècnics per enviar la petició, podem ajudar-lo , fent ús dels ordinadors del Centre Cívic.
Una vegada tancat el termini d’admissió de peticions, la Agència ja s’encarregarà de posar-se en contacte amb tots els peticionaris per acordar les entrevistes previstes en les Bases.
Com es podrà comprovar, les 9 persones a contractar no ho seran en un sol bloc, sinó en diferents terminis, per disposar de 2 persones cada tres mesos, fins al final que seran 3 les contractades.
Qualsevol dubte sobre el tema es pot aclarir davant l’Agència, per telèfon, o via electrònica.
Borredà, 11 d’abril de 2014.

L’Alcalde – Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?