Wednesday, April 23, 2014

 

BORREDÀ - NOTICIA DONADA SENSE CONFIRMAR LA VERACITAT

NOTICIA DONADA SENSE CONFIRMAR LA VERACITAT – BORREDÀ.
El passat cap de setmana diverses persones em varen demanar si era certa la noticia apareguda en alguns mitjans de comunicació, referida a que l’ajuntament de Borredà, suposadament s’hauria pronunciat en contra de la participació, o la col.laboració en el referèndum o consulta, prevista pel 9 N.
No he escoltat ni llegit la notícia en concret, però encara avui un mitjà de comunicació comarcal m’ha trucat per fer-me una entrevista sobre aquest tema, estranyat per no tenir-ne constància. Ja li he aclarit que tot plegat era un invent, sortit de no sé on, i que ha motivat l’enviament d’escrits als Directors dels mitjans de comunicació que es varen fer ressò d’aquesta informació totalment falsa.
No entenc com un mitjà de comunicació, considerat seriós, pugui donar per bona una noticia sense confirmar-la amb qui correspon. Es més, la única resposta que hem donat sobre el tema, ha estat una carta a la Vicepresidenta del Govern, Sra. Joana Ortega, en resposta a la seva, i en la qual queda perfectament clar que l’ajuntament de Borredà “complirà les seves obligacions amb rigorós exercici de la legalitat vigent” com no pot ser d’altra manera.
A més aquest escrit es pot consultar en el meu bloc, i s’ ha penjat en les cartelleres del poble , de manera que és públic i no dona peu a cap mena d’interpretació en el sentit en que varen donar la informació els mitjans de comunicació esmentats.
Lamento el malentès o la mala intenció que tenia una informació falsa sobre el posicionament de l’ajuntament de Borredà, en aquest tema. Espero no es repeteixi un fet com aquest, tant fàcil de resoldre com és trucant a l’ajuntament directament.
Borredà, 23 d’abril de 2014.
L’Alcalde – President: Joan Roma i Cunill







<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?