Tuesday, April 01, 2014

 

BORREDÀ- CX TANCA LA OFICINA EL 28 D'ABRIL





CATALUNYA CAIXA AVANÇA EL TANCAMENT DE LA OFICINA DE BORREDÀ, AL 28 D’ABRIL.
La setmana passada, l’ajuntament de Borredà va ser informat de la decisió de Catalunya Caixa, d’avançar el tancament de la seva oficina , al 28 d’aquest mes d’abril.
En reunió tinguda a l’ajuntament, el passat dijous dia 27, se’ns va informar de la nova data, sense cap possibilitat de ser modificada. Se’ns va reiterar la decisió de mantenir el Caixer automàtic i la voluntat d’oferir el millor servei als usuaris de Borredà, reforçant el personal de la oficina de CX situada, al Passeig de la Indústria de Berga, on hi haurà un dels professionals habituals a la oficina de Borredà.
En aquesta reunió també es va acordar la cessió, per part de l’ajuntament, d’un despatx a la planta baixa de la Casa Consistorial, on tots els dilluns de 10 a 13 hores , CX atendrà a les persones que tinguin algun dubte o hagin de fer algun tràmit financer.
L’ajuntament de Borredà, facilitarà al màxim els tràmits i operacions que els usuaris del poble hagin de fer davant CX, per tal de compensar la pèrdua d’aquest servei directe, en el mateix poble.
L’ajuntament de Borredà, es solidaritza amb el personal de CX, i molt especialment amb els professionals que ha tingut i té a la oficina de Borredà, entenent que res tenen a veure amb una decisió presa des de les més altes instàncies, fora de la pròpia entitat, intervinguda per l’Estat.
Dit això, lamentem profundament que el desastre en la gestió de les entitats financeres, Caixa Manresa i Caixa Catalunya, hagi comportat un prejudici al nostre poble, a pobles veins, i al conjunt del país, de manera que haguem perdut dues entitats territorials, fusionades en Catalunya Caixa, la qual tampoc ha pogut sobreviure. No sabem en quines mans anirà a parar CX, però continuarem insistint perquè l’entitat compradora o qualsevol altre, es plantegi tornar al nostre municipi, per poder garantir de manera directa un servei essencial pels nostres conciutadans.
Borredà, 31 de març de 2014.
L’ Alcalde – President


Joan Roma i Cunill







<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?