Thursday, December 12, 2013

 

BORREDÀ DISPOSA D'ADSL - DIA HISTÒRIC



BORREDÀ JA DISPOSA DE SERVEI D’ADSL . UN DIA HISTÒRIC.

En data d’avui, dia 12 de desembre de 2013, he rebut confirmació de la Companyia Telefònica, de la finalització dels treballs d’extensió de la xarxa de fibra òptica fins la centraleta de Borredà, i de l’adaptació de les instal·lacions al nou servei.
La informació rebuda confirma que les capacitats de la central estan al màxim: ADSL a 10 Mbps, VDSL a 30 Mbps, i IMagenio HD.
Avui és un dia històric per Borredà. Des de l’ajuntament hem dut a terme multitud de gestions tràmits i peticions davant Telefònica per poder disposar d’aquests serveis. Mai se’ns havia volgut donar terminis concrets. Tot depenia de decisions al més alt nivell i l’extensió de la fibra òptica en el tram Berga – Borredà tenia diverses incidències que no permetien posar data concreta a l’arribada del servei.
Finalment, avui l’entrada en servei ja és una realitat. Una realitat que porta optimisme al poble, per quan tenim un gran nombre de professionals i activitats que requereixen un servei com aquest, no en va el municipi depèn en bona part del sector de turisme i serveis, i disposar de les noves tecnologies és de vital importància.
 Els interessats poden contractar el servei a qualsevol botiga de Telefònica, mitjançant el tel. 1004, o bé per mitjà de la web de l’empresa.
Com Alcalde de Borredà, he agraït al Sr. Fèlix Les Carrillo, la puntual informació i permanent contacte tingut en els darrers anys, culminat amb l’anunci d’aquest feliç final.
Un municipi ha de poder oferir els serveis essencials per viure i treballar. L’ajuntament ofereix els que li corresponen, i ha impulsat l’arribada d’aquells altres, que tot i no ser de la seva competència, son fonamentals per poder treballar en les millors condicions possibles. Per això avui, és un dia històric en la consecució d’un dels elements per fomentar el desenvolupament econòmic, comercial i turístic de Borredà.
Joan Roma i Cunill, Alcalde – President de l’Ajuntament de Borredà.







<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?